Hur och var är GreenPans tillverkade? Hur och var är GreenPans tillverkade?

Hur och var är GreenPans tillverkade?

Våra kokkärl designas av våra interna produktdesigners i våra kontor i Belgien. De produceras, testas och tillverkas i vår egen fabrik i Jiangmen, Kina. Då vi äger fabriken, som har tilldelats flera ISO-utmärkelser, bidrar vi med miljövänligt och socialt medvetande, samtidigt som vi behåller full kontroll över levererade produkters kvalitetet.

Vår fabrik är en multi-ISO-certifierad (9001: 2008 och 14000: 2004) fabrik som vi själva har full kontroll över och som verkar i nära samarbete med våra kontor i Belgien och New York. Vi genomför själva fyra interna granskningar varje år, utöver de sex externa organisationer som övervakar våra produktionsprocesser, vår miljöpåverkan och våra anställdas arbetsförhållanden. Vårt mål: Att tillverka säkra och hållbara produkter. Det skulle vara mycket motsägelsefullt om våra produkter är tillverkade under osäkra och icke-miljövänliga förhållanden. Det genomförs heller inget barnarbete i vår fabrik i Jiangmen.

Vår fabrik har ett mycket flitigt kvalitetsteam som är utrustat med alla verktyg som är nödvändiga för att säkerställa genomgående hög kvalitet och säkerhet vad gäller våra produkter. Du kan vara helt säker på att inte GreenPans innehåller några kemikalier eller andra skadliga material, varken i kokkärlen eller non-stick-beläggningen. Denna garanti gäller naturligtvis inte bara för produkterna, utan även för produktionsprocessen.

100% av all aluminium som vi köper in är återanvänd. Vi återvinner till och med de aluminiumrester som blir över i produktionen (t.ex. från skärning eller kanter etc.). All aluminium som blir över går raka vägen till vår egen återvinningscentral.

Vi väljer att inte köpa in återanvänt rostfritt stål av den enkla anledningen att vissa kokkärl i rostfritt stål saknar beläggning. Då våra produkter måste vara säkra för kontakt med mat, måste vi alltid försäkra oss om de högsta standarderna för våra kokkärl i rostfritt stål. Sammanställningen av återvunnet rostfritt stål är extra svårt att definiera och kontrollera. Allt vårt avfall i rostfritt stål erbjuds naturligtvis för återvinning.

Lägg till kommentar

Artikeln är stängd för kommentarer.