Wat is de garantietermijn op mijn GreenPan product? Wat is de garantietermijn op mijn GreenPan product?

Wat is de garantietermijn op mijn GreenPan product?

Wij bieden levenslange garantie op uw GreenPan product tegen fabricage- en materiaalfouten.

Op de coating bieden wij echter een beperkte garantie:

• Thermolon keramische antiaanbaklaag beperkt tot twee jaar vanaf de aankoopdatum.
  • Infinity Thermolon keramische antiaanbaklaag beperkt tot vijf jaar vanaf de aankoopdatum.

Om aanspraak te kunnen maken op garantie is een aankoopbewijs vereist.