Min ordre er blevet sendt, før jeg kunne nå at annullere. Hvordan returnerer jeg ordren? Min ordre er blevet sendt, før jeg kunne nå at annullere. Hvordan returnerer jeg ordren?

Min ordre er blevet sendt, før jeg kunne nå at annullere. Hvordan returnerer jeg ordren?

I tilfælde af at en ordre ikke kunne annulleres i tide og allerede er afsendt, beder vi dig om at afvise modtagelse af ordren ved døren. Når du instruerer buddet om, at du vil annullere din ordre, returneres den bekvemt til vores lager gratis.

Du kan registrere din retur her :  Click here for the RETURN LABEL

Tilføj kommentar

Artiklen er lukket for kommentarer.