Hvad er forskellen på Thermolon og keramisk? Hvad er forskellen på Thermolon og keramisk?

Hvad er forskellen på Thermolon og keramisk?

Thermolon er den keramiske slip let-belægning, vi bruger på alt GreenPan slip let-køkkengrej. Thermolon var den første keramiske belægning på markedet. Den fremstilles uden PFAS eller PFOA og indeholder ingen skadelige kemikalier. Selvom andre producenter har fulgt The Cookware Companys eksempel, er det stadig os, der fremstiller den mest avancerede keramiske slip let-belægning, der findes.

Tilføj kommentar

Artiklen er lukket for kommentarer.